GAZ GROUP

GAZ është prodhuesi kryesor iautomjeteve komerciale në Rusi.Portofoli i produkteve të kompanisëpërfshin automjete të lehta dhe të mesme komerciale, autobusë, motorë dhembi 500 lloj automjetesh të ndryshme speciale.

Lexo më shumë
Një nga prodhuesit kryesorë në Evropë në segmentin e automjeteve të lehta komerciale
Eksportues në mbi 40 vende
Prodhuesi numër 1 i automjeteve komerciale në Rusi
MBI 500 LLOJE MJETESH SPECIALE
TEKNOLOGJITË TONA
ZGJIDHJE MIQËSORE PER MJEDISIN
1 / 3
INOVACIONET
Telematika dixhitale
Sisteme të avancuara të ndihmës së shoferit (ADAS)
Mjete vetëdrejtuese
AUTOMJETEVE PËR JASHTË RRUGËS
1 / 5
MINIBUS SOBOL BUSINESS 4WD
Sobol 4x4 është një automjet jashtë rrugës për biznes, rekreacion dhe udhëtim. Për shkak të pastrimit të lartë të rrugës dhe udhëtimit të zgjatur të pezullimit, si dhe "armëve" mbresëlënëse jashtë rrugës, duke përfshirë lëvizjen e zgjedhur me katër rrota, marshin me rreze të ulët dhe bllokimin e diferencialit të boshtit të pasmë, Sobol 4х4 negocion lehtësisht terrenin e vështirë ku shumica e kolegëve AWD do të dështonin.
EKIPI GAZ SPORT
Besueshmëria e automjeteve jashtë rrugës GAZ u vërtetua në kushtet e rënda të bastisjeve të tubimeve. Ekipi i GAZ Raid Sport është fituesi dy herë i kampionatit rus në bastisjet e tubimeve. Mori pjesë në mitingjet maratonë Silken way në 2012, 2013 dhe 2016. Makinat e garave GAZ janë ndërtuar në platformat e automjeteve të prodhuara në mënyrë serike dhe montimet dhe përbërësit e tyre janë instaluar në mënyrë serike në automjetet në linjë: korniza, boshte, motorë, kuti ingranazhesh. , sustat e gjetheve dhe mekanizmat e drejtimit.
89 VITE LEGJENDARË
Fabrika e Automobilave GAZ (GAZ) u themelua në vitin 1932 kur kamioni i parë "një e gjysmë ton" GAZ-AA doli nga linja e tij. Që nga momenti i themelimit të saj, GAZ ka prodhuar mbi 18 milionë automjete duke hedhur në prodhim mbi 350 modele dhe derivate të tyre. Automjetet GAZ pasqyrojnë historinë e Rusisë dhe zhvillimin e industrisë së automobilave. Automjetet e prodhuara nga uzina e automobilave Gorky janë mishërime të epokave të tëra në jetën e vendit.
GAZ-AA e parë po del nga linjat. Nizhny Novgorod.1932
GAZ-AA e parë po del nga linjat. Nizhny Novgorod.1932
Automjetet GAZ-A po largohen nga Pallati i Emirit të Buharasë. Samarkand, 1936
Automjetet GAZ-A po largohen nga Pallati i Emirit të Buharasë. Samarkand, 1936
GAZ-M1 Emka në rrugën për në Pamir. 1936
GAZ-M1 Emka në rrugën për në Pamir. 1936
GAZ-51 gjatë korrjes në rajonin e Nizhny Novgorod. 1952
GAZ-51 gjatë korrjes në rajonin e Nizhny Novgorod. 1952
Traktor GAZ-63D me gjysmërimorkio GAZ-707 i ngarkuar me pambuk në Uzbekistan. 1955
Traktor GAZ-63D me gjysmërimorkio GAZ-707 i ngarkuar me pambuk në Uzbekistan. 1955
Automjetet GAZ-51 dhe GAZ-69 në festivalin e 6-të botëror të të rinjve. Moska. 1957
Automjetet GAZ-51 dhe GAZ-69 në festivalin e 6-të botëror të të rinjve. Moska. 1957
Yuri Gagarin, astronauti i parë, në dyqanin e montimit të GAZ. 1963
Yuri Gagarin, astronauti i parë, në dyqanin e montimit të GAZ. 1963
GAZ-66 në shkretëtirën Kara Kum, Turkmenistan. 1963
GAZ-66 në shkretëtirën Kara Kum, Turkmenistan. 1963
Aktorja Sophi Loren dhe aktori sovjetik Sergo Zakariadze nga makina Chaika GAZ-13. Moska. 1965
Aktorja Sophi Loren dhe aktori sovjetik Sergo Zakariadze nga makina Chaika GAZ-13. Moska. 1965
TRADITA UNIKE TË INXHINIERISË
E gjithë puna e zhvillimit kryhet në Qendrën Inxhinierike të Kompanisë - objekti më i madh i R&D në Rusi, duke mbështetur një cikël të plotë të inxhinierisë së automobilave: zhvillimin e konceptit dhe stilimit, planifikimin, prototipin, modelimin dhe testimin, projektimin e proceseve të prodhimit, inxhinierinë dhe certifikimin.
VENDET MODERN TË PRODHIMIT ME NIVEL TË LARTË AUTOMATIZIMI
GAZ ka 13 vende prodhimi në Rusi dhe objekte montimi në Turqi dhe Kazakistan. Sot mbi 40 000 punonjës me kualifikim të lartë kanë punuar për kompaninë. Një sistem unik i prodhimit të dobët lejon rritjen e efikasitetit të prodhimit me fokus maksimal të klientit duke eliminuar të gjitha humbjet dhe duke përfshirë çdo punonjës në organizimin e përmirësimeve të vazhdueshme në prodhim. Niveli i automatizimit në vendet e prodhimit GAZ arrin 75% në disa operacione.

Informacioni i çmontimit

Shkarko

ÇFARË TJETËR ?

Si përfaqësues të autorizuar të automjeteve komerciale GAZ - ne kemi përgjigjet për të gjitha pyetjet. Na kontaktoni!