Full Spec

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Parametrat

KARGO

KOMBINUAR UDHTAR DHE NGARKIM

Numri i vendeve 2+1 5+1
Konfigurimi i boshtit4×4 4×4
MotoriCummins ISF 2.8s4129P Cummins ISF 2.8s4129P
Pesha bruto e automjetit, kg 2800 2800
Pesha e automjetit bosh, kg18801990
Rishpërndarja e ngarkesës së boshtit
Përpara
E pasme
1260
1540
1405
1395
Baza e rrotave, mm2,7602,760
Pika më e ulët e boshtit të pasmë me ngarkesë maksimale, mm150150
Lartësia nga toka në dyshemenë e automjetit, mm150150
Rrezja minimale e rrotullimit të rrotës së përparme të jashtme, m5,55,5
Shpejtësia maksimale, km / orë135135
Këndet e sipërme (nën ngarkesë)
Përpara (në gradë)
Mbrapa (në hapa)
22
21
22
21
Këndi maksimal i ngjitjes (nën ngarkesë të plotë),%2929
Lartësia e ngarkesës, mm720720
Dimensionet e brendshme të hapësirës së ngarkesave, mm
Gjatësia
Gjerësia
Lartësi
2460
1830
1430
2460
1830
1430
Kuti ingranazhiShkalla e 5 -të, manualShkalla e 5 -të, manual
Kapaciteti i karburantit, l6464

* 231000

** 231000-0000344

Të gjitha specifikimet teknike janë dhënë për referencë, ju lutemi pyesni shitësin zyrtar të GAZ në rajonin tuaj për informacion të detajuar sipas miratimit të tipit të automjetit.