Full Spec

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Parametrat

AUTOMJET ME ÇATI TË ULËT

AUTOMJET ME ÇATI TË MESME

Numri i vendeve
Kapaciteti i pasagjerëve
6+1
6
6+1
6
Konfigurimi i boshtit4 × 44 × 4
Lloji i makinësE pasmeE pasme
GVW, kg25952595
Pesha, kg20902090
Shpërndarja e ngarkesës së automjetit GVW përmes gomave, kg
Rrotat e përparme
Rrotat e pasme
1250
1345
1250
1345
Baza e rrotave, mm 2760 2760
Pika e shkeljes:
Përpara, mm
Mbrapa, mm
(midis qendrave të gomave të dyfishta)
1700
1700
1700
1700
Pastrimi (nën strehimin e boshtit të pasmë @ GVW), mm150150
Rrezja minimale e kthesës nga modeli i jashtëm i rrotës së përparme, m5,55,5
Shpejtësia maksimale në autostradën horizontale dhe të lëmuar, km / orë135135
Këndet e mbivendosjes (nën ngarkesë)
Përpara, gradë
Pasme, gradë
22
21
22
21
Gradienti maksimal përpjetë me llojin kryesor të karburantit në ngarkesë të plotë,%2929
Lartësia e ngarkimit, mm900900
Dimensionet e brendshme të trupit, mm
Gjatësia
Gjerësia
Lartësi
2460
1830
1430
2460
1830
1430
Kuti ingranazhi5MKPP5MKPP
Kapaciteti i rezervuarit të karburantit, l6464

* 231000

** 231000-0000344

Të gjitha specifikimet teknike janë dhënë për referencë, ju lutemi pyesni shitësin zyrtar të GAZ në rajonin tuaj për informacion të detajuar sipas miratimit të tipit të automjetit.