SOBOL BUSINESS 4WD

MOTORRAT

SOBOL BUSINESS 4WD
UMZ-42164 CUMMINS ISF2.8S4129P EVOTECH A274
Lloji i motoritBenzinë, 4 goditje, InjeksionDiesel, Turbocharger dhe intercoolerBi-karburant, 4 goditje, Injeksion (Benzinë ​​/ Gaz)
Numri i cilindrave dhe rregullimi i nivelit4 rresht4 rresht4 rresht
Kapaciteti i punës (l)2.892.82.69
Shkalla e ngjeshjes9.216.510
Fuqia maksimale (hp) Në rrotullime / minutë106.8 4,000120 3,600106.8 për benzinë ​​104.3 për gazin 4.000
Çift rrotullues maksimal
Në revolucionet / minutë
220.5 Nm
2350+-150
270 Nm
1,400-3,000
220.5 për benzinë
219 për gaz
2,350 ± 150
Numri i kilometrave me një ngarkim të vetëm-475870
Konsumi i vazhdueshëm i karburantit:
60 km/l, l/100 km
80 km/l, l/100 km
9.8
12.1
8.5
10.3
11.8
14.5