Sadko Next

MODELET

HYBRID UNIK

Ky kamion është anëtar i gjeneratës së re të familjes së famshme GAZ AWD dhe kombinon aftësitë unike të drejtimit jashtë rrugës, komoditetin e jashtëzakonshëm, funksionalitetin dhe teknologjinë e fundit. Talentet e jashtëzakonshme jashtë rrugës të këtij automjeti e kanë bërë atë jashtëzakonisht të popullarizuar me kompanitë kërkimore minerare dhe gjeologjike që veprojnë në pyje dhe zona periferike, por edhe në shkretëtirë, male, madje edhe në xhungël.

INSTALIMI OPSIONAL

Çikrik mekanik Tubi i furnizimit me ajër për kalim uji deri në 1.2 m të thellë Dritat e mjegullës Rezervuar shtesë i karburantit 95l Sistemi audio 2DIN i drejtuar nga timoni Pajisja tërheqëse deri në 2,650 fuqi tërheqëse

ÇFARË TJETËR ?

Si përfaqësues të autorizuar të automjeteve komerciale GAZ - ne kemi përgjigjet për të gjitha pyetjet. Na kontaktoni!