Full Spec

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Parametrat

PLATFORMA STANDARDE (PULRFUNDIM / QYTET) *

PLATFORMA E SHKURTR (SHUMQYRJE / QYTET) **

PLATFORMA STANDARDE (SHUMQYRJE / QYTET) ***

Numri i vendeve337
Konfigurimi i boshtit4×24×24×2
Lloji i makinësE pasmeE pasmeE pasme
GVW, kg8,7008,7008,700
Pesha, kg 4,280 3,9304,250
Baza e rrotave, mm4,5153,7704.250
Pika e shkeljes:
Përpara, mm
E pasme (midis qendrave të gomave të dyfishta), mm
1,740
1,690
1,740
1,690
1,740
1,690
Pastrimi (nën strehimin e boshtit të pasmë @ GVW), mm253/189 253/189 253/189
Rrezja minimale e kthesës nga modeli i jashtëm i rrotës së përparme, m9.68.29.6
Shpejtësia maksimale në autostradën horizontale dhe të lëmuar, km / orë110110110
Këndet e mbivendosjes (nën ngarkesë)
Përpara, gradë
Pasme, gradë
30
12
30
18
30
18
Gradienti maksimal përpjetë me llojin kryesor të karburantit në ngarkesë të plotë,%262626
Lartësia e ngarkimit, mm 1,300/1,165 1,300/1,165 1,300/1,165
Dimensionet e brendshme të trupit, mm
Gjatësia
Gjerësia
Lartësi
5,035
2,021
432
3,529
2,021
432
3.529
2,021
432
Kuti ingranazhiMe 5 shpejtësi, manualMe 5 shpejtësi, manualMe 5 shpejtësi, manual
Kapaciteti i rezervuarit të karburantit, l105105105

* 231000

** 231000-0000344

Të gjitha specifikimet teknike janë dhënë për referencë, ju lutemi pyesni shitësin zyrtar të GAZ në rajonin tuaj për informacion të detajuar sipas miratimit të tipit të automjetit.