Gazon Next

MOTORRAT

YMZ-534

YMZ-534

Jeta e motorit 700,000 km. KM

Test qëndrueshmërie

149 HP

Fuqia e motorit

10 L / 100 KM

Konsumi i karburantit

• Gjenerata e re e sistemeve të karburantit të Përbashkët Bosch siguron efikasitet të lartë të karburantit. • Motori mund të punojë në kushtet më ekstreme pa stres ekstrem.

Gazon Next
YMZ-53443 YMZ-53444
Lloji i motorit Diesel, me katër goditje, me turbocharger me intercooler, sistem ftohës të lëngshëm, pompë drejtuese, kompresor i sistemit të frenaveGaz, karburant mono
Numri dhe renditja e cilindrave4, në linjë4, në linjë
Diametri i cilindrit dhe goditja e pistonit, mm 105×128105×128
Vëllimi, l4.434.43
Raporti i ngjeshjes17.512
Fuqia nominale neto, kW (HP) (Bosht me gunga OPM)110 (148.9)
2,300
110 (149.6)
2,300
Çift rrotullues maksimal, neto, Nm (kgf · m) (Bosht me gunga OPM)490 (49.9)
1,200-2,100
490 (49.9)
1,200-2,100
Sekuenca e funksionimit të cilindrit 1-3-4-2 1-3-4-2
OPM me bosht me gunga OPM @ OPM boshe
Minimumi
Rritur
700
2,800
700
2,800
Drejtimi i boshtit të gungës (kur shikoni nga ana e ventilatorit)- e drejte
Referenca e konsumit të karburantit mai8n @:
60 km/orë, l/100 km
80 km/orë, l/100 km
13.6
18
-
Konsumi referent i gazit @ shpejtësia konstante:
60 km/orë, l/100 km
80 km/orë, l/100 km
-17.2
23.2
Numri i bombolave ​​të gazit, copë.-7
Kapaciteti i cilindrit të gazit, kub. m (kg)-52
Kapaciteti total i bombulave të gazit, kub. m / kg-72.8
Gama autonome pas një ngarkese gazi, km-370
Gama totale e karburantit pas një karburanti, km-370

ÇFARË TJETËR ?

Si përfaqësues të autorizuar të automjeteve komerciale GAZ - ne kemi përgjigjet për të gjitha pyetjet. Na kontaktoni!