Gazon Next

KABINA

GAZon "trashëgoi" modelin e tij të kabinës nga GAZelle NEXT dhe të gjitha avantazhet e tij së bashku me të: ergonomia dhe komoditeti, sistemi i ngrohjes dhe ventilimit, rritja e hapësirës së përdoruesit dhe shikueshmëria e shkëlqyer. Selia anatomike edhe në konfigurimin bazë ka mbështetëse për krahë dhe një gamë të gjerë rregullimesh, të pajisura opsionalisht me mbështetje dhe ngrohje lumbare. Hapja e gjerë e hyrjes dhe hapi i ulët sigurojnë hyrje dhe dalje të lehtë. Dera është e fiksuar fort në pozicionet e ndërmjetme.

MIKROKLIMATI I PFRFORSHM

Kondicioneri Delphi me performancë të lartë i instaluar në automjetet Next siguron performancë të shkëlqyeshme për ftohjen dhe ngrohjen e kabinës, si dhe shkrirjen e xhamit: pas vetëm 5-7 minutash do të harroni ngricën jashtë. Ventilimi efikas i shkarkimit dhe filtri i kabinës pastrojnë ajrin në kabinë.

DASHBOARD

Paneli i instrumenteve i bërë nga plastika e butë me prekje përmban një kompjuter të integruar me informacion mbi parametrat bazë të automjetit. Drita e prapme në panelin e instrumenteve mund të rregullohet.

DREJTAT ELEKTRIKE DHE PASQYRAT ME NGROHJE ELEKTRIKE

Versioni bazë Next përmban dritare me furnizim me energji Brose me një shpejtësi optimale të hapjes / mbylljes prej 5-6 sekondash. Pasqyrat anësore të ndezura sigurojnë shikueshmëri të mirë edhe në ngrica të rënda.

FENER LEHTESISHT TE NDERRUESHEM

Dyert anësore të veçanta në rrotat e përparme të automjetit lejojnë qasje të lehtë në llambat me rreze të zhytur / kryesore, dritat e parkimit, dritat e ditës dhe sinjalet e kthesës.

MIRTMBAJTJA E MIRTMBAJTJES

Burime gazi në kapuç. Veshje kundër rrëshqitjes në parakolp. Pozicioni optimal i rezervuarit me lëngje pune në afërsi të menjëhershme. Procedurë e thjeshtuar për montimin e gomave me një vidë fiksimi.

KOMPANITET NICHES, SHAPS, DORASH

Shumë kamare, kuti dhe ndarje (në panelin e instrumenteve, prapa murit bazë dhe nën sediljen e shoferit) ju lejojnë të mbani në dorë gjithçka që ju nevojitet në rrugë.

SISTEMI AUDIO

Për lehtësinë e klientëve, edhe konfigurimi bazë i automjetit përfshin rregullimin e sistemit audio me lidhës ISO për lidhjen e altoparlantëve ose njësisë kryesore, si dhe 2 altoparlantë të para-instaluar. Koha e kaluar në rrugë do të përmirësohet nga një sistem audio modern me një port USB dhe butona kontrolli në timon.

ÇFARË TJETËR ?

Si përfaqësues të autorizuar të automjeteve komerciale GAZ - ne kemi përgjigjet për të gjitha pyetjet. Na kontaktoni!