Gazon Next

BESUESHMRIA

Besueshmëria e të gjitha njësive dhe sistemeve të automjeteve është vërtetuar nga testet rrugore, me një largësi totale prej më shumë se 2,000,000 km. Testimi i njësive dhe kuvendeve më të rëndësishme u krye së bashku me furnizuesit e huaj.

Zbulo më shumë

KOMFORTI I SHOFERIT

Likeshtë si në shtëpi në kabinë. Kështu duhet të ndihet një shofer, për të cilin automjeti nuk është vetëm një automjet, por edhe një vend pune. Pikërisht kështu ndihet personi pas timonit të Next -it të ri. Çdo gjë këtu është projektuar me kujdes - nga madhësia e kabinës në sistemin audio.

Zbulo më shumë

SIGURIA

Siguria aktive dhe pasive është një kompleks i tërë zgjidhjesh teknike: gjeometria e trupit të kalibruar në mënyrë rigoroze, kornizë e rëndë, ABS, ASR, EBD. Kombinimi i këtyre faktorëve krijon një automjet cilësor, të sigurt dhe të besueshëm.

Zbulo më shumë

ÇFARË TJETËR ?

Si përfaqësues të autorizuar të automjeteve komerciale GAZ - ne kemi përgjigjet për të gjitha pyetjet. Na kontaktoni!