Gazelle Next

STABILITETI I RRITUR

Treguesit aktivë të sigurisë në modelet Gazelle Next u përmirësuan me 8-10% (krahasuar me konkurrencën evropiane) për manovrim të sigurt në raste urgjente. Ky rezultat u arrit falë kinematikës së ndryshuar të pezullimit të përparmë përmes karakteristikave të reja të amortizatorëve.

RRIPAT E SIGURIMIT

Dizajni i ri i rripave të rehatshëm të sigurimit nga kompania TAKATA ju lejon të lidhni shoferin edhe kur ai është me rroba të mëdha dimri. Gazelle Next vjen me një sistem të ri të gjeneratës 9 të ABS nga Bosch. Opsionale mund të pajiset me sistemin ESP.

FRENAT

Koha e frenimit të modeleve Gazelle Next është 5% më e shkurtër se konkurrenca, ndërsa fuqia e pedalit është 1.5 kg më pak se modelet konkurruese. Sipërfaqja e pllakave të pedalimit në frenat e rinj të përparmë është rritur me 50%.

PËRMISIM I SHIKUESHMËRISË

Pasqyrat më të mëdha (+ 30%) me ngrohje janë instaluar në modelet Gazelle Next, gjë që rrit këndin e shikimit dhe të ashtuquajturat "pika të vdekura" minimizohen. Fiksimi i sigurt i brendshëm dhe aerodinamika e dritareve zvogëlojnë rrjedhën e ajrit të ndotur në kabinë. Dizajni i montimit me dy pika rrit ngurtësinë dhe zvogëlon nivelin e dridhjeve të xhamit.

NGROHJE E PASQYRËS SË JASHTME

Gazelle NEXT Modelet janë të pajisura me ngrohje pasqyre si pajisje standarde dhe janë të pajisura sipas dëshirës me një akordues elektronik.

FENERËT

Fenerët e modeleve Gazelle Next u prodhuan duke përdorur pjesët Magneti Marelli, të cilat rezultuan në një fushë më të madhe reflektimi dhe parametra më të mirë të ndriçimit të sipërfaqes së rrugës. Dritat e ditës përfshihen në pajisjet bazë.

ÇFARË TJETËR ?

Si përfaqësues të autorizuar të automjeteve komerciale GAZ - ne kemi përgjigjet për të gjitha pyetjet. Na kontaktoni!