Gazelle Next

HAPSIRA E KAPACITETIT TË NGARKESËS

Forma drejtkëndore e hapësirës së ngarkesës lejon rritjen e kapacitetit deri në 12 m3. Dizajni optimal i shasisë bazë (kamionit) lejon instalimin e llojeve të ndryshme të azhurnimeve në varësi të nevojave të përdoruesve dhe mundësisë së rritjes së hapësirës së ngarkesave në një 20 m3 të pabesueshme.

KAPACITETI

Kati i gjerë dhe i sheshtë i hapësirës së ngarkesave është ideale për transportin e të gjitha llojeve të mallrave. Hapësira e ngarkesave të shasisë së rregullt mban 5 paleta standarde Euro, ndërsa hapësira e ngarkesave të shasisë së zgjeruar mban 6 paleta standarde Euro.

DYSHEMEJA E NGARKESËS

Kati i gjerë dhe i sheshtë i hapësirës së ngarkesave është ideale për transportin e të gjitha llojeve të mallrave. Hapësira e ngarkesave hapet nga tre anët, e cila siguron qasje maksimale për ngarkim.

PAISJET LPG / CNG

Gazelle Next mund të pajiset sipas dëshirës me gaz natyror të ngjeshur (metan) nga prodhuesi italian. Përdorimi i gazit natyror të ngjeshur (metani) siguron përputhshmëri me mjedisin dhe ul kostot e karburantit.

NEW GENERATION ON FRONT SUSPENSION

Gazelle Next përdor një skemë modulare të pezullimit që kombinon nën -kornizën, njësinë e drejtimit të pezullimit, mekanizmin drejtues dhe stabilizuesin tërthor. Janë instaluar përbërës me cilësi të lartë nga prodhuesit e specializuar botërorë. Pezullimi i pavarur i përparmë i modeleve Gazelle Next siguron rehati dhe stabilitet në rrugë dhe saktësi gjatë vozitjes.

NEW GENERATION ON REAR SUSPENSION

Dizajni me porosi i pezullimit të pasëm përfshin një gjeneratë të re të burimeve tërthore dhe amortizatorëve nga prodhuesi i mirënjohur Mando, me një skemë të modifikuar të fiksimit që sigurojnë stabilitet më të madh dhe funksionim të qetë në situatat kur automjeti është i ngarkuar plotësisht.

CORROSION PROTECTION

Trupi i modeleve Gazelle Next është i përbërë nga 68 elementë çeliku të galvanizuar plotësisht dhe 16 elementë plastikë, i cili siguron një garanci kundër korrozionit prej 8 vjetësh me një numër të pakufizuar kilometrash të përshkuar.

SISTEM FRENIMI KOMPLET I RI

Sistemi i frenimit Gazelle Next ka tre herë nivelin e sigurisë dhe frenimit efektiv. Frenat e prodhuara nga Mando dhe sistemi ABS i prodhuar nga Bosch. Frenat e diskut sigurojnë efikasitet maksimal të frenimit në distanca të shkurtra ndalimi.

SISTEM KONTROLLI I INTEGRUAR

Sistemi i integruar i drejtimit ZF me asistencë hidraulike në shtresën bazë siguron trajtim të shkëlqyeshëm dhe lëvizje të qetë në rrugë të pabarabarta, duke eleminuar nevojën për të rregulluar timonin.

SKELET I PËRFORCUAR

Korniza e përforcuar (kamion) lejon përdorimin e automjetit në të gjitha kushtet dhe rezistencën ndaj peshës së shtuar. Boshti i pasëm i modeleve Gazelle Next ka rrota të dyfishta që lejojnë automjetin të sillet në mënyrë të barabartë kur është bosh dhe ngarkuar plotësisht.

ÇFARË TJETËR ?

Si përfaqësues të autorizuar të automjeteve komerciale GAZ - ne kemi përgjigjet për të gjitha pyetjet. Na kontaktoni!