Full Spec

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Parametrat

Autobus i KLASS SALL VOGL *

Autobus periferik / CITY **

Numri i vendeve Kapaciteti i udhëtarëve16+1+1 1716+1+1 17 18+0+1/!8+1+1 18/19
Konfigurimi i boshtit 4×2 4×2
Lloji i makinësE pasmeE pasme
GVW, kg ***4,0564,292
Pesha, vëllimi, kg *** 2,691 3,014/2,960
Shpërndarja e ngarkesës në rrugë GVW përmes gomave, kg ***
Rrotat e përparme
Rrotat e pasme
1,456
2,600
1,465/1,489
2,827/2,763
Baza e rrotave, mm3,7453,745
Shkalla e rrotave të përparme, mm1,7501,750
Shkalla e rrotave në pjesën e pasme (midis qendrave të gomave të dyfishta), mm1,5601,560
Pastrimi (nën strehimin e boshtit të pasmë @ GVW), mm 170 170
Rrezja minimale e kthesës nga modeli i jashtëm i rrotës së përparme, m6.56.6
Shpejtësia maksimale në autostradën horizontale dhe të lëmuar, km / orë130110
Këndet e mbivendosjes (nën ngarkesë) ***
Përpara, gradë
Pasme, gradë
22
9
22
14
Gradienti më i madh përpjetë me llojin kryesor të karburantit nën ngarkesë të plotë,% ***2625
Kuti ingranazhiMe 5 shpejtësi, manual Me 5 shpejtësi, manual
Kapaciteti i rezervuarit të karburantit, l7964

* 231000

** 231000-0000344

Të gjitha specifikimet teknike janë dhënë për referencë, ju lutemi pyesni shitësin zyrtar të GAZ në rajonin tuaj për informacion të detajuar sipas miratimit të tipit të automjetit.