Gazelle Next

MOTORRAT

CUMMINS - motor nafte

CUMMINS - motor nafte

500 KM

Test qëndrueshmërie

149,6 HP

Fuqia e motorit

8,5 L / 100 KM

Konsumi i karburantit

Cummins është një motor nafte modern që përfshin trendet më të fundit inxhinierike.

EVOTECH - motor benzine

EVOTECH - motor benzine

400 KM

Test qëndrueshmërie

106,8 HP

Fuqia e motorit

9 , 8 L / 100 KM

Konsumi i karburantit

Motori i benzinës Evotech u zhvillua nga Grupi GAZ në partneritet me Tenergy - kompania kryesore e zhvillimit dhe inxhinierisë së motorëve në Korenë e Jugut.

EVOTECH - motor benzine i kombinuar me CNG / LPG

EVOTECH - motor benzine i kombinuar me CNG / LPG

700 KM

Test qëndrueshmërie

149,6 HP

Fuqia e motorit

8 , 5 L / 100 KM

Konsumi i karburantit

Motori i benzinës Evotech në kombinim me metan (CNG) ose gaz të lëngshëm të naftës (LPG) mund t'ju kursejë deri në 3,000 € në vit në kostot e karburantit.

Gazelle Next
CUMMINS ISF2.8S4129P EVOTECH А274 EVOTECH A275 With LPG (PROPANE)
Lloji i motoritDiesel, turbocharger and intercoolerPetrol, 4 stroke, InjectionBi-fuel, 4 stroke, Injection (Petrol / Gas)
Numri i cilindrave4 in a row4 in a row4 in a row
Kapaciteti punës (l)2.8 2.692.69
Shkalla e ngjeshjes16.5 10 10
Fuqia maksimale (hp)
Rrotullime / minut
120
3600
106.8
4000
106.8 for petrol;
104.3 for gas
4000
Maximum torque
Rrotullime / minut
270 Nm
1400-3000
220.5 Nm
2350±150
220.5 for petrol;
219 for gas
2350±150
Kilometrat në një karikim të vetëm475-870
Konsumi i vazhdueshëm i karburantit:
60 km/h, l/100 km
80 km/h, l/100 km
8.5
10.3
9.8
12.1
-

ÇFARË TJETËR ?

Si përfaqësues të autorizuar të automjeteve komerciale GAZ - ne kemi përgjigjet për të gjitha pyetjet. Na kontaktoni!