Gazelle Next

KABINË KOMODE

Kabina e Gazelle Next është e rehatshme dhe e bollshme. Karakteristikat e ndryshme të kabinës NEXT përfshijnë ergonomi të shkëlqyeshme dhe vëmendje ndaj detajeve.

NISHES, SHELVES AND SPACE FOR STORING GLOVES

Gazelle Next models have a number of niches, shelves and compartments that allow storage of all the driver's personal belongings inside the cabin. An optional ceiling console and additional door partitions can also be installed.

MJETET E PËRPARME

Paneli i instrumenteve, i bërë nga plastika e butë, ka një kompjuter udhëtimi që siguron informacion në lidhje me parametrat bazë të automjetit. Drita e udhëtimit në panelin e instrumenteve mund të rregullohet në intensitet.

SISTEM AUDIO

Për lehtësinë e klientëve, edhe pajisjet bazë të modeleve janë me përgatitje radio dhe me dy altoparlantë. Konsumatorët do të shijojnë kohën e kaluar në rrugë me një sistem audio modern me portë USB dhe butona të kontrollit të timonit.

XHAMA DHE PASQYRA ELEKTRIKE

The basic equipment of the Gazelle Next models contains window electricity manufactured by the company Brose with an optimal opening / closing speed of 5-6 seconds. Heated exterior mirrors provide excellent visibility even in heavy frost. The electricity of the mirrors allows the rear visibility to be adjusted at any time.

NDENJËSE KOMODE

Ndenjësja e rehatshme e shoferit me mbështetje të përmirësuar anatomike me pesë nivele rregullimi është një tjetër avantazh i modeleve NEXT. Fortësia dhe forma optimale e sediljes ju lejon të uleni të qetë pas timonit. Falë kësaj, shoferi nuk lodhet as në udhëtime të gjata. Komoditeti i belit, mbështetësja e krahut dhe ndenjëset e ndezura sigurojnë rehati maksimale.

FTOHJE DHE NGROHJE

Kondicioner shumë efikas nga prodhuesi Delphi, siguron performancë të shkëlqyer për ftohjen dhe ngrohjen në kabinën, si dhe shkrirjen e xhamit të përparmë. Ventilimi dhe filtri efektiv i kabinës pastrojnë gazrat e dëmshëm. Një ftohës modern i përbërë nga dy elementë të veçantë rrit ndjeshëm efikasitetin e sistemit të ftohjes, duke parandaluar kështu mbinxehjen e automjetit.

TIMONI

Gazelle Next lejon shoferët e çdo ndërtese dhe lartësie të ndihen rehat "në shtëpi", falë timonit të rregullueshëm servo me komoditetin e një makine pasagjerësh. Sistemi i ri i menaxhimit të ndihmës hidraulike nga prodhuesi i mirënjohur ZF përmirëson trajtimin dhe qëndrueshmërinë e automjetit në rrugë të vrazhdë dhe së bashku me thithjen e shkëlqyer të sistemit të pezullimit lejon kalimin e rehatshëm të gropave në rrugë.

ÇFARË TJETËR ?

Si përfaqësues të autorizuar të automjeteve komerciale GAZ - ne kemi përgjigjet për të gjitha pyetjet. Na kontaktoni!