Gazelle Next

PERFORMANCA QË TË DUHET
Shumëllojshmëri opsionesh

Shasia e bollshme e kamionëve me profile U mundëson transportin e të gjitha llojeve të ngarkesave dhe rregullimin e çdo programi biznesi. 3 dyert e ndryshme të ngarkimit lejojnë qasje maksimale në hapësirën e ngarkesave dhe lehtësojnë procesin e ngarkimit.


MERRNI VENDIN E SHOFERIT

Gazelle Next lejon shoferët e çdo ndërtese dhe lartësie të ndihen rehat "në shtëpi", falë timonit të rregullueshëm servo me komoditetin e një makine pasagjerësh. Sistemi i ri i menaxhimit të asistencës hidraulike nga prodhuesi i mirënjohur ZF përmirëson trajtimin dhe qëndrueshmërinë e automjetit në rrugë të pabarabarta.

Zbulo më shumë

SIGURIA PËRPARA

Dizajni i ri i rripave të rehatshëm të sigurimit nga kompania TAKATA ju lejon të lidhni shoferin edhe kur ai është me rroba të mëdha dimri. Gazelle Next vjen me një sistem të ri të gjeneratës 9 të ABS nga Bosch. Opsionale mund të pajiset me sistemin ESP.

Zbulo më shumë