Gazelle Business

FURIMI

Sistemi i frenimit të diskut me rrota të përparme dhe servo vakum Bosch sigurojnë kohën më të shkurtër të frenimit në krahasim me modelet konkurruese 4X4. Ekziston mundësia për përdorim të menjëhershëm të frenave dhe nuk ka rrëshqitje të automjetit.

ENERGJIA - PJESORSIMI I UDHHEQJES FLOK AND DHE KUJDES

Konfigurimi gjysmë konvencional i Sobol siguron një seksion të palosshëm në rast të një përplasjeje ballore, ku motori dhe përbërësit e tjerë kryesorë mbeten të mbrojtur maksimalisht. Pasqyrat e jashtme me shikueshmëri të gjerë dhe opsion ngrohje janë një pjesë integrale e pajisjeve bazë të Sobol, e cila kontribuon në shikueshmëri efektive nga sediljet e shoferit dhe pasagjerit të përparmë dhe heqjen e "pikave të verbër".

SHOFER 1.5 M2

Xhami i madh siguron shikueshmëri të shkëlqyeshme nga sedilja e shoferit dhe heq të gjitha "pikat e verbër". Forca shtesë e shtuar e presionit dhe rrotullimit të fshirësve sigurisht që mundëson pastrim efikas të xhamit gjatë drejtimit jashtë rrugës dhe kushteve të këqija të motit.

SEAT DHE Rripat e Sigurisë

Të gjitha sediljet janë të pajisura me rripa sigurie të pozicionuar në drejtimin e drejtimit dhe kanë një kënd të rehatshëm në lidhje me mbështetësen. Pajisjet e ndriçimit: Ndriçimi efektiv i rrugës; Mundësia për të ndezur dritën e lartë në të njëjtën kohë me dritën e ulët; Pamje efektive nga vendi i shoferit.