Gazelle Business

MOTORRAT

Gazelle Business
UMZ-42164 CUMMINS ISF2.8S4129P EVOTECH A274
KëshillëBenzinë, me katër goditje, me injeksionDiesel, i ngarkuar me turbo me intercoolerBenzinë, me katër goditje, me injeksion
Numri dhe renditja e cilindrave4, në linjë4, në linjë4, në linjë
Diametri i cilindrit dhe goditja e pistonit, mm100 × 9294 × 10096.5 × 92
Vëllimi, l2.89 2.82.69
Fuqia maksimale (hp) Në rrotullime / minutë106.8 4,000120 3,600106.8 për benzinë ​​104.3 për gazin 4.000
Raporti i ngjeshjes9.216.510
Fuqia nominale neto, kW (HP) në ZKM78.5 (106.8)
4,000
88.3 (120)
3,600
78.5 (106.8)
4,000
Çift rrotullues maksimal, neto, Nm (kgf · m)
@ Bosht me gunga OPM
220.5 (22.5)
2,500
270 (27.5)
1,400-3,000
220.5 (22.5)
2,350 ± 150
Sekuenca e funksionimit të cilindrit 1-2-4-3 1-3-4-2 1-2-4-3
Bosht me gunga OPM @ I papunë, OPM
Minimumi
Rritur
800 ± 50
3,000 ± 50
750 ± 50
4,500
800 ± 50
3,000
Drejtimi i boshtit të gungës (kur shikoni nga ana e ventilatorit)E drejtëE drejtëE drejtë
Gama autonome pas një rimbushje kur përdoren të gjitha llojet e karburantit400475-
Njësia e kontrollit të motoritNjëNjë-
Konsumi i karburantit referues me shpejtësi konstante:
60 km/l, l/100 km
80 km/l, l/100 km
10.5
13
8.5
10.3
9.8
12.1