Gazelle Business

KOMFORT SHOFER

Performancë e shkëlqyer jashtë rrugës dhe nivel i lartë komoditeti. Motori i fuqishëm lejon përshtatje të lehtë me ritmin e trafikut të qytetit. Kërkohet përpjekje minimale kur përdorni timonin dhe shtypni pedalet dhe merrni një reagim të shkëlqyeshëm nga automjeti. Ulëset e rehatshme zvogëlojnë lodhjen e shoferit dhe pasagjerëve edhe në udhëtime të gjata.

KABINA HAPACSINORE

Konfigurimi i trupit dhe sistemet e drejtimit të instaluara jashtë kabinës sigurojnë që të mos ketë zhurmë gjatë funksionimit, erë karburanti dhe ngrohje shtesë që ndodh në motorët e vendosur në kabinën e automjetit. Rregullim i shkëlqyeshëm i ulëseve dhe hapësirë ​​e mjaftueshme e lirë.

SHERRBIMI I RREGULLUESH ADM ADMINISTRATORI DHE KOMPJUTERI I UDHTIMIT TAT Kënaqshëm

Komoditeti i sediljes së shoferit: Drejtues i fuqisë i rregullueshëm në lartësi me karakteristika të thithjes së energjisë dhe trashësi dhe diametër optimal. Ekziston gjithashtu mundësia e vendosjes së komandave audio. Kompjuteri i sigurt dhe i kënaqshëm i udhëtimit përmban të gjitha tiparet e nevojshme dhe sistemet e kontrollit, përmban numra dhe shkronja lehtësisht të dukshme dhe të qarta dhe përmban dritë ideale që nuk lodh sytë kur ngasni natën. Kur opsioni 4x4 aktivizohet dhe boshti i përparmë aktivizohet në kompjuterin udhëtues, shfaqet një ikonë për të informuar drejtuesin se sistemi 4x4 është aktiv.

KONFIGURIMI I TRUPIT

Konfigurimi i trupit lejon që sistemet operative të montohen jashtë kabinës, duke eleminuar zhurmën, aromat e karburantit dhe ngrohjen shtesë të shkaktuar nga motorët brenda kabinës. Rezervuari i ujit për fshirësit është i vendosur në ndarjen e motorit. Mjeti është i lehtë për tu mirëmbajtur dhe kontrolluar sepse të gjitha sistemet operative janë të vendosura në ndarjen e motorit, nën kapuç.

SISTEMI I FJALJES DHE NGROHJES

Ekziston një sistem shpërndarjeje ajri në kabinë dhe një ngrohës shtesë në automjetet e rreshtit të dytë, duke parandaluar mbinxehjen ose ngrohjen ekstra të kabinës, ndarjes së pasagjerëve dhe trupit. Automjeti ka kontroll elektronik të sistemit të ajrit të kondicionuar nga paneli i kontrollit.