GAZELLE NN EURO 6
ECO-CLASS

Motorë të rinj eko-klasë Euro-VI, transmetim i ri me 6 shpejtësi, dizajn i guximshëm dhe i sigurt.
Fillimi i shitjeve në Evropë Y2021

Autobus elektrik
GAZelle e-NN

Çfarëdo që të jenë nevojat tuaja, ne kemi një automjet të përshtatshëm për ju.

GAZelle Next
panel van

Projektuar për të maksimizuar efikasitetin dhe shkathtësinë

GAZelle Next
minibus

Duke e bërë ditën tuaj të zënë më të lehtë

Sadko Next
off-road truck

Tejkalimi i sfidave

Vector Next

Të rehatshme, të adaptueshme dhe me kosto efektive

AUTOMJETE KOMERCIALE

GAZelle NEXT nuk është vetëm një automjet komercial, është një mjet vërtet profesional i krijuar për të rritur përfitimin e biznesit për pronarin e tij.

Zbulo më shumë

AUTOBUSËT

Një autobus i gjeneratës së re me specifikime teknike të përparuara dhe karakteristika të konsumatorit, ergonomi të përmirësuar të vendit të punës të shoferit, ulje të nivelit të zhurmës në dhomën e pasagjerëve dhe një nivel të lartë komoditeti klimatik.

Zbulo më shumë

ÇFARË TJETËR ?

Si përfaqësues të autorizuar të automjeteve komerciale GAZ - ne kemi përgjigjet për të gjitha pyetjet. Na kontaktoni!