Sadko Next

KABIN

Novi Sadko përmban një kabinë të gjerë NEXT me tre vende. Brenda, ka një vend të shtrirë të shoferit me një jastëk mbështetës lumbar. Drejtimi i integruar e bën vozitjen me kamion më të lehtë dhe kontribuon në një udhëtim të qetë. Falë kamareve, kutive dhe ndarjeve të shumta (brenda panelit të instrumenteve, prapa murit të shkallëve dhe nën sediljen e shoferit) nuk do të ketë kurrë mungesë të hapësirës për të ruajtur gjërat e nevojshme për udhëtim.

MIKROKLIMATI I PFRFORSHM

Lëvizja e jashtëzakonshme e rrotave të përparme dhe mënyrat e shpejtësisë së ulët mund të aktivizohen duke përdorur butonat në panelin e instrumenteve. Butoni për fryrjen e gomave në panelin e instrumenteve. Sistemi i kontrollit të klimës siguron ftohje dhe ngrohje efikase të ajrit brenda dhe ndihmon në shkrirjen e xhamit. Sistemi i ventilimit të shkarkimit dhe filtri i ajrit e mbajnë ajrin në kabinën të pastër. Kondicioneri mund të instalohet si opsion.

KOMODET DHE PVRFSHIRSI

Për lehtësinë e shoferit, transmetimi mund të kontrollohet nga distanca duke përdorur levën në panelin e kontrollit. Transmetimi GAZ me pesë shpejtësi nuk bën zhurmë shtesë ndërsa leva e ndërrimit të ingranazheve prodhon pak dridhje. Kutitë e shpejtësisë funksionojnë pa probleme dhe me lehtësi. Motori është i shkëlqyeshëm ndërsa shtegu i levës së ingranazheve është ende i shkurtër.

PAJISJE THEMELORE

ERA Glonass Dritare elektrike Pasqyra elektrike Konsolet e sipërme me kamare Kondicionimi i lundrimit me funksionin e rregullimit të shpejtësisë boshe të motorit Vend i zgjatur i shoferit me mbështetëse krahu

ÇFARË TJETËR ?

Si përfaqësues të autorizuar të automjeteve komerciale GAZ - ne kemi përgjigjet për të gjitha pyetjet. Na kontaktoni!