Full Spec

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Parametrat

PLATFORMA STANDARDE / E ZGJERUAR *

KOMBINUAR UDHTAR DHE NGARKIM

Numri i vendeve Kapaciteti i pasagjerëve 2+1
2
5+1
5
Konfigurimi i boshtit4×4 4×4
Lloji i makinësE pasmeE pasme
GVW, kg3.5003.500
Pesha, kg ***1,840/2,0051,955/2,060
Shpërndarja e ngarkesës së automjetit GVW përmes gomave, kg
Rrotat e përparme
Rrotat e pasme
1,200/1,290
2,300/2,210
2,240/2.155
2,900/3,500
Baza e rrotave, mm 2900/3500 2,900/3,500
Pika e shkeljes:
Përpara, mm
E pasme (midis qendrave të gomave të dyfishta), mm
1,700
1,560
1,700
1,560
Pastrimi (nën strehimin e boshtit të pasmë @ GVW), mm170170
Rrezja minimale e kthesës nga modeli i jashtëm i rrotës së përparme, m5.5/6.75.5/6.7
Shpejtësia maksimale në autostradën horizontale dhe të lëmuar, km / orë ***130130
Këndet e mbivendosjes (nën ngarkesë)
Përpara, gradë
Pasme, gradë
22
24/17
22
24/23
Gradienti maksimal përpjetë me llojin kryesor të karburantit në ngarkesë të plotë,%2626
Lartësia e ngarkimit, mm 960/1.000 960/1.000
Dimensionet e brendshme të trupit, mm
Gjatësia
Gjerësia
Lartësi
3,089/4,139
1,978
400
2,339
1,978
400
Kuti ingranazhiMe 5 shpejtësi, manualMe 5 shpejtësi, manual
Kapaciteti i rezervuarit të karburantit, l6464

* 231000

** 231000-0000344

Të gjitha specifikimet teknike janë dhënë për referencë, ju lutemi pyesni shitësin zyrtar të GAZ në rajonin tuaj për informacion të detajuar sipas miratimit të tipit të automjetit.